Integrér jeres produkt i byggesagen med 3D BIM-objekter og 2D detaljetegninger

Arkitekter og ingeniører har i disse år skiftet arbejdsmetode, og nøgleordet er BIM, med intelligente 3D BIM-objekter i centrum.

Med 3D BIM-objekter og 2D detaljetegninger gør I det nemt for arkitekten og ingeniøren at integrere jeres produkt tidligt i projekteringsfasen - på denne måde bliver de digitale krav til jeres konkurrencefordel.

Hos 3dbyggeri danmark har vi erfaring med at producere 3D BIM-objekter og 2D detaljetegninger for en lang række produktgrupper - eksempelvis vinduer, døre, indervægge, lofter, belysning, el-artikler, sanitetsprodukter og køkkener.


Revit ArchiCAD eller ...?

Som leverandør af byggematerialer kan det være uoverskueligt at finde rundt i mulighederne for BIM-objekter og detaljetegninger. Skal det være 2D eller 3D? Skal det være Revit ArchiCAD eller noget tredje?

Revit og ArchiCAD er de mest udbredte projekteringsprogrammer blandt arkitekter og ingeniører. Andre programmer er Tekla og MagiCAD.

BIM-objekter og detaljetegninger laves specifikt til den enkelte softwaretype - eksempelvis kan et Revit BIM-objekt ikke bruges i ArchiCAD.

Hos 3dbyggeri danmark starter vi altid et projekt med at rådgive om den rigtige løsning for jer, så I føler jer trygge ved valget.


3dbyggeri danmarks ydelser der styrker integrationen i byggesagen:

3D BIM-objekter

Også kendt som BIM-modeller, 3D-objekter, Revit-modeller, Revit-objekter, Revit-familier, ArchiCAD-modeller og ArchiCAD-objekter

Hvad er 3D BIM-objekter?
3D BIM-objektet er brohovedet til byggesagens udbud. Som digitale byggeklodser visualiserer 3D BIM-objektet jeres produkt og indeholder dimensioner, drift- og vedligeholdelsesoplysninger samt unikke egenskaber.

På denne måde får jeres produkters data, egenskaber og visuelle kendetegn - og jeres brand - øget eksponering i det digitale projekteringsunivers.

Hvad gør 3dbyggeri danmark?
Vi kan specificere og producere jeres 3D BIM-objekter uanset om de skal være i Revit-, ArchiCAD-, Tekla- eller IFC-formatet. Vi rådgiver selvfølgelig om den rigtige løsning for jer, inden vi går i gang.

Har I eksisterende 3D BIM-objekter kan vi også hjælpe med at opdatere dem.

Tilkøbsmuligheder til 3D BIM-objekter:

Plugin til Revit
Gør jeres 3D BIM-objekter tilgængelige, der hvor der bruges - direkte i arkitektens og ingeniørens projekteringssoftware (Revit). Med et plugin bliver jeres 3D BIM-objekter tilgængelige direkte fra Revits værktøjslinje.

Produktvideoer
3D BIM-objekter kan gemme på mange muligheder og være komplicerede at bruge for den uerfarne bruger. Derfor kan det også være svært at formidle i skrift og tale.

Hjælp jeres målgruppe med forklarende videoer - de kan på kort tid vise mulighederne med jeres 3D BIM-objekter. Både overfor arkitekten og ingeniøren, samt i forbindelse med fx intern uddannelse - se eksempler her.

360-illustrator
En rotérbar 3D-visualisering af jeres produkt som er lettere at forstå for den ikke-teknisk kyndige beslutningstager - og en god inspiration i arkitektens og ingeniørens afsøgende fase.

Produktets funktioner vises interaktivt og demonstreres ved enkelte klik. Der kan tilknyttes intuitive kontrolpunkter, menuer og links til informationer, der gør jeres produkt unikt - samtidigt med at kunden får et visuelt indtryk af produktet.


2D detaljetegninger

Også kendt som CAD-tegninger, 2D-tegninger, indbygningstegninger, Revit-detaljetegninger og Revit 2D

Hvad er 2D detaljetegninger?
Den 2-dimensionelle detaljetegning illustrerer, hvordan et produkt indbygges i byggesagens konstruktion.

Arkitekten og ingeniøren projekterer ikke i enten 2D eller 3D. 2D detaljetegninger er derfor ikke et alternativ - men et supplement - til 3D BIM-objekter. Eksempelvis kan detaljetegningen indlejres i den 3-dimensionelle Revit-model og fungere som en detaljeret illustration af produktets indbygning.

Hvad gør 3dbyggeri danmark?
Vi kan producere jeres 2D detaljetegninger, så de er kompatible med de mest brugte formater blandt arkitekter og ingeniører fx AutoCAD, Revit eller DWG. Vi rådgiver selvfølgelig om den rigtige løsning for jer, inden vi går i gang.

Har I eksisterende 2D detaljetegninger kan vi også hjælpe med at opdatere dem.


Se hvordan I kan inspirere arkitekten og ingeniøren til at bruge jeres produkter

Se hvordan I kan iværksætte en stærk position i udbuddet

Hvorfor øger 3D BIM-objekter og 2D detaljetegninger jeres projektsalg?

Ved at tilbyde et standardiseret digitalt produkt, hvor alle dele er 100% anvendelige og underbygger digitale arbejdsmetoder og værktøjer, gør I det nemt og tidsbesparende for arkitekten og ingeniøren at bruge jeres produkt - ligesom I fremstår som en professionel samarbejdspartner.

Ring til os på 88 80 73 80 eller skriv på for at høre mere.