pressalit
”Da vi besluttede os for at tilbyde vores produkter som 3D BIM-objekter havde vi brug for en samarbejdspartner med et godt branchekendskab.

Vi fik anbefalet 3dbyggeri danmark, som vi stadig arbejder sammen med.”
Lars Lindbjerg

Marketing Specialist / Architect, Pressalit


Hvad har 3dbyggeri danmark leveret?

  • 3D BIM-objekter til Revit, herunder optimering af designgengivelsen uden unødvendigt store datamængder


Hvordan er det at samarbejde med 3dbyggeri danmark?

Siden det første projekt har Pressalit løbende brugt 3dbyggeri danmark som leverandør af 3D BIM-objekter for nye Pressalit-produkter.

Når Pressalit skal have digitaliseret nye produkter opleves en enkel proces, hvor krav og specifikationer fra det oprindelige udbud ligger til grund for udførelsen.

3dbyggeri danmarks selvstændige produktionsproces modtages positivt hos Pressalit, fordi man oplever, at den leverede kvalitet er høj.


Hvorfor samarbejde med 3dbyggeri danmark?

Pressalit oplever en rådgivning, der er funderet i et godt branchekendskab og en tilgang der strækker sig længere end 3D BIM-objekter - Pressalits ønsker nemlig, at deres digitale pakke tænkes ind i hele arkitektens arbejdsflow.

Pressalit fremhæver også, at de altid modtager det lovede til aftalte tid og pris. Den høje kvalitet af 3dbyggeri danmarks leverancer bekræftes af kun positive tilbagemeldinger fra arkitekterne.

Læs hele historien om Pressalits samarbejde med 3dbyggeri danmark her.


Hvad kan I gøre?
Skriv til eller ring på 88 80 73 80 og få svaret.

Om Pressalit

Pressalit er én af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger for bevægelseshæmmede med en eksportandel på 80% og salg til 45 udenlandske markeder. En målrettet digital strategi kan være med til at underbygge Pressalits vision om værdiskabelse over for arkitekter.

”De leverede 3D BIM-objekter er af god kvalitet, og vi har altid fået det lovede til aftalt tid og pris”

Lars Lindbjerg - Marketing Specialist / Architect, Pressalit