Cookie Settings
top of page

1: Inspirer arkitekten og ingeniøren

Glasshouse Data Management System

Er jeres produktdata strukturerede og entydige?

Glasshouse Data Management System (GDMS) er datahåndteringsværktøjet til byggebranchen, der gør opdateret produktmateriale let tilgængeligt for arkitekten, ingeniøren - og jer selv.

Enkel implementering og optimerede dataprocesser.

top-blank.png

Værdien ligger i jeres produktdata​

 

Uagtet hvordan man definerer BIM (Building Information Modeling), er I'et det vigtigste - og ofte mest oversete - aspekt i det digitale byggeprojekt.

Produktdata er synonymt med I'et i BIM som en væsentlig informationskilde i det digitaliserede byggeprojekt.

De fleste byggematerialeproducenter distribuerer deres produktdata i adskillige interne og eksterne kanaler - men de færreste har enkle, automatiserede processer for at vedligeholde disse produktdata på tværs af distributionskanaler. Det giver en række udfordringer;

 • Hvor mange steder opbevarer og bruger I de samme produktdata?

 • Hvor længe går der før I har opdateret produktdata i alle distributionskanaler?

 • Hvor mange manuelle arbejdstimer bruger I på at lave eksempelvis projektspecifikke udbudsbeskrivelser?

Glasshouse Data Management System (GDMS) er modulopbygget og udviklet til at håndtere de udfordringer byggematerialeproducenten møder, når produktdata skal administreres, opdateres og distribueres på tværs af interne og eksterne distributionskanaler.

 • GDMS-database (grundmodul)
  GDMS-databasen er et web-baseret værktøj, hvor I kan samle og administrere jeres produktdata, beskrivelser, objekter mv. Det er fra denne brugerflade, at I administrerer alle de andre GDMS-moduler. Det kræver ikke installationer eller særlige IT-kompetencer at arbejde i GDMS-databasen.
 • Indbygget produktkatalog
  Få et overskueligt bibliotek med digitalt produktmateriale på jeres hjemmeside - og gør det nemt for arkitekten og ingeniøren at finde BIM-objekter, detaljetegninger og udbudsbeskrivelser. Se hvordan indbygget produktkatalog fungerer:
 • Filter / Konfigurator
  Det kan svære uoverskueligt at navigere i et stort produktsortiment! GDMS filter-funktionen lader brugeren filtrere sig frem til rette produktvariant(er) på baggrund af produktspecifikationer og -egenskaber. Se hvordan filter-funktionen fungerer:
 • Datablads-generator
  Laver I også datablade manuelt i InDesign? Med GDMS datablads-generatoren skal I kun lave én datablads-skabelon. Den bliver så automatisk flettet sammen med opdaterede produktdata for hvert produkt. Se hvordan datablads-generatoren fungerer:
 • Beskrivelses-generator
  Hvor mange manuelle timer bruger I på at klippe-klistre udbudsbeskrivelser til arkitekter og ingeniører? Med GDMS beskrivelses-generatoren skal I kun lave én beskrivelses-skabelon. Den bliver så automatisk flettet sammen med opdaterede produktdata for de produkter, som arkitekten eller ingeniøren har udvalgt. Arkitekten og ingeniøren får skræddersyede beskrivelser, uden I skal røre en finger. Se hvordan beskrivelses-generatoren fungerer:
 • Objekt-generator
  Bliver jeres BIM-objekter opdateret hver gang produktdata ændres? Med GDMS objekt-generatoren opdateres produktdata på jeres BIM-objekter med ét klik - så arkitekten og ingeniøren altid har adgang til opdaterede BIM-objekter. Distribuerer I jeres produkter på flere markeder? Der er oftest nationale forskelle på hvilke produktdata, som skal tilknyttes et BIM-objekt. GDMS objekt-generatoren kan også håndtere landeversionering af BIM-objekter. Se hvordan objekt-generatoren fungerer:
 • Portalhåndtering
  Mange byggematerialeproducenter vælger at distribuere deres digitale produktmateriale på portaler som BIMobject, bimstore, NBS National BIM Library og MagiCloud. Upload og administration af indhold på portalerne er en stor opgave, som kan automatiseres med GDMS portalhåndterings-modulet. Se hvordan portalhåndterings-modulet fungerer:
 • PIM-integration
  GDMS er ikke en konkurrent - men et specialiseret supplement - til jeres PIM-system. Med GDMS PIM-integrations-modulet kan I synkronisere mellem GDMS og jeres PIM-system og undgå at have samme produktdata i forskellige versioner. Se hvordan PIM-integrations-modulet fungerer:

Styr på jeres produktdata

Hvor mange steder opbevarer og bruger I de samme produktdata?

Med Glasshouse Data Management System kan I samle og administrere  jeres produktdata ét sted.

 

Samtidigt er jeres digitale produktmateriale altid opdateret og aktuelt - uden tidskrævende manuelle processer.

Reducerede omkostninger

til datahåndtering

Hvor mange timer bruger I på fx projektspecifikke udbudsbeskrivelser?

Besparelsen ved at automatisere manuelle processer for datahåndtering i relation til produktmateriale, website og portaler betyder i de fleste tilfælde en kort tilbagebetalingstid på GDMS.

 

Prøv at tælle hvor mange manuelle timer, som I bruger...

Specialiseret datahåndtering - ikke tungt PIM

Har I allerede et PIM-system?

GDMS er et specialiseret supplement til store PIM-systemer. Har I allerede et PIM-system kan GDMS arbejde sammen med det.

 

Hvis I ikke har behov for et stort PIM-system, kan GDMS fungere som et "PIM-light"-system.

Byggeprogram

Dispositionsforslag

Projektforslag

Hovedprojekt

Udbud

Udførelse

Drift

Nysgerrig på jeres muligheder?

"Vi var også i dialog med andre BIM-leverandører men efter sammenligning af pris og mavefornemmelse faldt valget på 3dbyggeri danmark"

Plastmo

"3dbyggeri danmark hjælper med at rydde usikkerheder af vejen, og jeg får ikke fornemmelsen af, at de prøver at oversælge ting"

Knauf

"3dbyggeri danmark har fingeren på pulsen hvad digitalt byggeri angår - det er et ​godt sted at starte ​i stedet for at famle i blinde"

VELFAC
Pressalit
record group
Grundfos
VELUX
Hudevad Radiator Design
vola
Geberit
bottom of page